Zovu ga Mbappe, a ne košta ni dva miliona eura
U paketu Ludogorec planira da dovede dvojicu sjajnih napadača iz rumunske Steaue

Ludogorec želi dovesti pojačanja iz Steaue

Zovu ga Mbappe, a ne košta ni dva miliona eura

Edmir Škorić

Bugarski Ludogorec planira da kupi Florinela Comana, kojeg mnogi nazivaju rumunskim Mbappeom.

Bugarski prvak želi da se pojača iz Steaue i naciljao je dvojac iz napada ove rumunske ekipe, Florina Tanasea i Florinela Comana.

Ludogorec planira izdvojiti nekoliko miliona eura za njih dvojicu. Koman je 20-godišnjak koji je na 20 utakmica postigao sedam golova uz četiri asistencije, dok Tanase ima 23 godine, te je također dao sedam golova na 21 utakmicu, ali ima i šest asistencija ove sezone.

I dok "pravi" Mbappe košta 200-ak miliona eura, za rumunskog Ludogorec mora da izdvoji svega milion-dva eura. 

Obojica bi mogli u tandemu da se kupe za tri miliona eura, posebno sada kada je Steaua u financijskoj krizi i daleko od onih dana kada je igrala Ligu prvaka i bila velikan istočnog dijela Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi