Igrač prilikom proslave gola napravio veliku glupost koja ga je umalo koštala glave

Domaći navijači su nakon toga pobijesnili

Igrač prilikom proslave gola napravio veliku glupost koja ga je umalo koštala glave

S. Pašalić

Dobro je poznato da igrači u velikim derbijima moraju dobro paziti na svoje ponašanje.

To se danas pokazalo i u utakmici bugarskog prvenstva između vodećeg Ludogoretsa i trećeplasiranog Levskog. Gosti su slavili sa 2:0 te osvojili važna tri boda koja ima jako puno znače u borbi za naslov prvaka.

Ludogorets je poveo u 38. minuti golom Keserua, a u 80. minuti je Moti sa bijele tačke potvrdio pobjedu gostiju. Ovaj igrač je nakon toga odličio da ovaj gol proslavi tako što će se okrenuti prema navijačima Levskog i raširiti ruke.

Navijačima domaće ekipe se to uopšte nije svidjelo pa su se htjeli obračunati sa igračem Ludogoretsa, a nekoliko ih je i utrčalo na stazu pored terena. Policija je na vrijem uspjela spriječiti veći incident.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije