Nevjerovatne scene iz Bugarske: Trener kleknuo pred sudiju i molio ga da više produži meč

Pobjeda mu očito bila vrlo važna

Nevjerovatne scene iz Bugarske: Trener kleknuo pred sudiju i molio ga da više produži meč

Vrlo zanimljive scene dolaze nam ovih dana sa fudbalskih terena u Bugarskoj. 

Pred sami kraj utakmice između CSKA Sofije i Ludogoretsa trener domaćih je bio razočaran jer je sudac meč produžio samo za dvije minute, pa je odlučio na sve načine da ga zamoli da promijeni odluku.

Riječ je o Nestoru "el Maestro" Jevtiću koji je inače rođen u Beogradu, ali se izjašnjava kao Britanac. Kada je vidio da je meč produžen samo za dva minuta Jevtić se prvo počeo valjati po podu pa je kasnije kleknuo pred četvrtog suca kako bi ga zamolio da meč produži još malo, a kasnije su mu se pridružili i članovi stručnog štaba.

Inače, ovaj susret je na kraju završen rezultatom 1:1, a Jevtić je očito silno želio da njegov tim dođe do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti