Igrač Mladosti namjerno nije želio realizirati penal

Prelijepa scena iz Bosanske Krupe

Igrač Mladosti namjerno nije želio realizirati penal

S. Grebović

U subotu je odigrano pretposljednje, 17. kolo lige Unsko-sanskog kantona

Ubjedljive pobjede su zabilježili Mladost iz Cazina koja je sa 7:0 savladala Omladinac iz Ključ Sanice, dok je sa 5:0 bihaćki Omladinac bio bolji od Ključa.

Prvak kantonalne lige za ovu sezonu, ekipa Viteza iz Bužima je kao gost slavila protiv Bajera sa 3:0.

U Bosanskoj Krupi je odigran susret između tamošnjeg Željezničara i Mladosti iz Vrnograča, koja je završena pobjedom gostiju sa 2:1. Međutim, ovaj susret neće po rezultatu niti po nekoj sjajnoj igri ostati upamćen, već po fair play potezu jednog gostujućeg grača.

Elvis Dizdarević iz Mladosti je u 10. minuti namjerno sa bijele tačke samo dodao do domaćeg golmana iz razloga što je sudija, prema njegovom mišljenju, prestrogo dosudio penal u korist njegove ekipe.

Ono što nije želio u 10., Dizdareviću je za nogom pošlo u 78. minuti kada je pogodio za konačnih 2:1 i veliku pobjedu svog tima.

Potez je to nakon kojeg možemo samo reći: "Bravo majstore".

Pomenutu situaciju pogledajte na ovom videolinku:

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga USK:

Top Komentari

Sanska_Prangija
Jedan govori 'bravo' drugi 'majmune jedan' hhahaaj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti