Igrač Nottingham Forresta izjavom šokirao saigrače

Nagradu zadržao za sebe

Igrač Nottingham Forresta izjavom šokirao saigrače

E. Škorić

Joe Lolley je krilni napadač Nottingham Forresta koji je od strane navijača dobio nagradu za najboljeg igrača u sezoni 2018/19.

Lolley je dobio prestižnu nagradu, ali za razliku od svih onih koji za istu zahvale saigračima jer su oni "glavni razlog što sam je dobio", igrač engleskog kluba šokirao je objavom.

"Želio bih reći iskreno hvala apsolutno nijednom saigraču s obzirom na to da je ovo individualna nagrada, gubitnici", napisao je 26-godišnji krilni igrač.

Prethodno je ipak na uobičajen način zahvalio navijačima na nagradi.

"Hvala svima koji su glasali, hvala na podršci tijekom cijele sezone, ovo mi puno znači".

Lolley je ove sezone zabio 10 golova uz 11 asistencija, a Nottingham se kolo prije kraja nalazi na 11. mjestu Championshipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi