Igrač Parižana se pobrinuo za najkomičniji potez ove sezone u Ligi prvaka

Uprskao sve dobro urađeno

Igrač Parižana se pobrinuo za najkomičniji potez ove sezone u Ligi prvaka

A. Čaušević

Fudbaleri PSG-a su u prvom meču osmine finala Lige prvaka izgubili na gostovanju kod Borussije Dortmund s 2:1. Domaće je do pobjede vodio Erling Haaland, dok je gol za Parižane zabio Neymar.

S dva gola Haaland se pobrinuo da bude top tema i nakon ovog susreta. Njegov projektil iz 77. minute definitivno je jedan od golova sezone. Nijemci će sigurno s dosta optimizma dočekati revanš na Parku prinčeva.

Na Signal Iduna parku je viđen i najkomičniji potez dosadašnjeg dijela sezone u eltinom takmičenju. Za njega se pobrinuo Lyvin Kurzawa.

Lijevi bek je presjekao jednu loptu na ivici vlastitog kaznenog prostora, istrčao je više od 50 metara, uspješno se izborio sa nekoliko protivnika, ali je na kraju sve uprskao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bez obzira što je bio sam i bez pritiska Kurzawa je umjesto lijevom, odlučio da Angelu Di Mariji loptu doda desnom nogom i to je bila kardinalna greška jer je lopta završila daleko u autu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Dobri driblinzi nema šta, da je vanjskim opalio, mislim da bi bolje bilo
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi