Haaland srušio PSG, pa sve iznenadio izjavom nakon utakmice
EPA

Junak Borussije Dortmund

Haaland srušio PSG, pa sve iznenadio izjavom nakon utakmice

Erling Haaland napravio je 'show' i u sinoćnjoj utakmici protiv Paris Saint-Germaina.

Mladi norveški napadač neumorno 'maltretira' protivničke obrane, a tako je bilo i u susretu osmine finala Lige prvaka, gdje se dva puta upisao u listu strijelaca.

Haaland je time postao ujedno i prvi tinejdžer koji je u jednoj sezoni Lige prvaka uspio postići deset pogodaka, a još impresivnije zvuči podatak da je zabio više pogodaka od jedne Barcelone (9).

Nakon još jedne fenomenalne partije 19-godišnjak je iznenadio skromnom izjavom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Drago mi je što sam proglašen igračem utakmice, ali vjerujem da mogu puno bolje. Moram igrati bolje na ovom nivou, moram naporno raditi kako bih se poboljšao. Ovaj rezultat je opasan, PSG ima jaku ekipu i dalje može proći u uzvratu”, rekao je Haaland.

Na kraju podsjetimo da je Haaland u Borussiju Dortmund stigao iz RB Salzburga za 20 miliona eura.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

domy
Pa baš, mene je iznenada iznenadio!
0 0
prometej
Jaka izjava, iznenadio nas sve
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi