Neymar kritikovao ruku koja ga hrani: Prepali su se i sve je palo na mene

Brazilac bez dlake na jeziku

Neymar kritikovao ruku koja ga hrani: Prepali su se i sve je palo na mene

Admin Čaušević

Neymaru Junioru se nije svidio način na koji je PSG postupio sa sjajnim brazilskim fudbalerom prethodnih sedmica. 

PSG je u prvom meču osmine finala Lige prvaka izgubio od Borussije Dortmund s 2:1, a u izjavi poslije utakmice Neymar je kritikovao pariški klub.

"Teško je biti četiri utakmice bez igranja. To nije bio moj izbor, klub je donio odluku. Klupski ljekari. Dosta smo pričali. To mi se nije svidjelo. Htio sam da igram, dobro sam se sojećao. U klubu se prepali i sve palo na mene", kazao je brazilski as.

Posljednji nastup prije sinoćnjeg na Signal Iduna Parku Neymar je imao 1. februara kada se povrijedio protiv Montpelliera. U PSG-u su ga željeli zaštiti da se ne ponove situacije iz 2018. i 2019. godine kada je bio povrijeđen za prvi susret nokaut faze Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neymaru se očigledno uopšte nije svidjelo kako je PSG rukovodio cijelom situacijom i njegova izjava će sigurno izazvati određene turbulenije u pariškom klubu narednih dana.

Top Komentari

zaboti janos
Niko njega ne hrani,sve oon to zaradi.Causevicu mojne zamjenu teza
1 0
Alpasinacxx
Zaradi pravo, više je vremena kod frizera, nego na terenu. :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi