Igrač Reala ne želi ići iz kluba, ali ga je uprava razočarala svojom odlukom
Isco je zbog privatnih razloga izrazio želju za ostankom, ali je uprava odlučila da će ga prodati ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda

Kraljevski klub mora prodati nekoliko igrača ovog ljeta

Igrač Reala ne želi ići iz kluba, ali ga je uprava razočarala svojom odlukom

S. Pašalić

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je već krenuo sa slaganjem ekipe za narednu sezonu.

Luka Jović je novi igrač kluba iz Madrida, a prema pisanju francuskih medija igrač Lyona Ferland Mendy je na korak od prelaska u klub sa Santiago Bernabeua.

O dolasku Edena Hazarda se već duže vrijeme piše, ali Chelsea i Real trenutno ne mogu naći zajednički jezik.

Ipak, Real mora i prodati neke igrače kako bi napravio mjesta u ekipi, a mnoga imena se spominju kada je riječ o odlasku iz Madrida.

Jedan od tih igrača je i Isco koji nema namjeru da napusti ovaj klub, ali je uprava ipak donijela odluku da je spremna poslušati ponude za 27-godišnjeg Španca.

Isco je imao tešku sezonu iza sebe. Na početku je bio neizostavni član prvog tima dok je Real sa klupe predvodio Julen Lopetegui, da bi nakon dolaska Santiaga Solarija teško dobijao prilike da igra.

Razlog zbog kojeg Isco ne želi napustiti Madrid je zato što očekuje prinovu sa suprugom Sarom Salamo. Zinedine Zidane nije rekao da ne računa na Isca za narednu sezonu, ali Real mora prodati neke igrače, čak i one koje ne želi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je odluka koja se mora sprovesti s obtirom da je UEFA prije dvije sedmice objavila kako će klubovi smjeti zabilježiti minus od samo 100 miliona eura u transferima igrača.

S obzirom da je Real potrošio već oko 60 miliona eura na transfer Luke Jovića, jasno je da će nekoliko igrača morati i napustiti Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi