Solskjaer dobio sjajne vijesti pred uzvratnu utakmicu protiv PSG-a
Solskjaer je dobio bar jednu dobru vijest koja mu ulijeva nadu za prolazak dalje

Nada za prolazak dalje još uvijek tinja

Solskjaer dobio sjajne vijesti pred uzvratnu utakmicu protiv PSG-a

S. Pašalić

PSG će u srijedu na svom terenu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka ugostiti Manchester United.

Nakon što je u prvoj utakmici na Old Traffordu golovima Kimpembea i Mbappea stigao do pobjede PSG će pokušati sačuvati veliku prednost iz prve utakmice.

U prvoj utakmici Parižani su zbog povreda bili bez dvojice bitnih igrača Neymara i Cavanija, a čini se da će tako biti i u uzvratnoj utakmici.

Za Neymara je bilo jasno da neće nastupiti u ovoj utakmici, ali se očekivalo da bi se Edinson Cavani mogao vratiti, posebno nakon što je počeo trenirati s ekipom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prema riječima Thomasa Tuchela Cavani će vjerovatno propustiti meč protiv Uniteda, a li bi utakmicu mogao pratiti s klupe.

"Nemam vijesti o Neymaru, Cavani se vratio i trenirao je s ekipom prvi put nakon povrede. Mislim da neće biti spreman za uzvratnu utakmicu", rekao je Tuchel.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Sto je to dobra vijest? Pa i bez njih su nas dobili na OT. Njima fale Neymar i Cavani za koje imaju i vise nego dobre zamjene, a Unitedu fali pola postave koje ce zamijenit omladinci bez 5 kvalitetnih utakmica u nogama.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi