Igrače Liverpoola očekuju fantastični bonusi za osvajanje Premiershipa

Trofej koji se čeka 30 godina

Igrače Liverpoola očekuju fantastični bonusi za osvajanje Premiershipa

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola nalaze se na najboljem putu da nakon 30 godina konačno donesu na Anfield trofej prvaka Engleske.

Navijači Liverpoola već 30 godina čekaju na titulu prvaka Engleske, a čini se da je ova sezona konačno njihova. Redsi su trenutno ubjedljivo prvi na tabeli i imaju čak 22 boda više od drugoplasiranog Manchester Cityja.

Koliko čelnici Liverpoola čekaju titulu najbolje pokazuje činjenica da su spremili odlične bonuse za igrače. Fudbaleri prvog tima Liverpoola će imati čak četiri miliona funti za bonuse, a u to su uključeni i članovi stručnog štaba.

Engleski mediji pišu da će svaki igrač Liverpoola inkasirati oko 150.000 funti što je zaista pozamašna cifra. Redsi su bonuse dijelili i prošle sezone kada je klub osvojio Ligu prvaka, te Svjetsko klupsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, kako tim Jurgena Kloppa igra zaista su zaslužili sve te silne bonuse od kluba jer su Liverpool ponovo vratili u vrh evropskog fudbala nakon dugo vremena.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi