Igrači Barcelone nakon dva mjeseca počeli trenirati u grupama

Lijepa slika s treninga Blaugrane

Igrači Barcelone nakon dva mjeseca počeli trenirati u grupama

Endin Čaušević

Klubovi u Španiji od danas imaju dozvolu da treniraju u manjim grupama, te da se punom parom spremaju za nastavak sezone.

Sezona u Španiji trebala biti nastavljena 12. ili 19. juna, a klubovi će imati dovoljno vremena da se spreme za nove izazove. Klubovi u Španiji su od 4. maja imali dozvolu da se vrate u svoje trening centre, ali samo kako bi obavljali individualne treninge.

Međutim, prošle sedmice stigla je odluka da već od danas ekipe imaju pravo trenirati u grupama. Čelnici La Lige žele da se igrači što bolje spreme za nastavak sezone koji se očekuje sredinom narednog mjeseca.

Igrači Barcelone jutros su odradili novi trening i to prvi u grupama nakon dva mjeseca pauze. Mediji u Španiji objavili su nekoliko fotografija s treninga Barce i poručili da se fudbal konačno vraća korak po korak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi