'Doktor' za transfere objasnio situaciju oko Pjanića: Samo ga jedan čovjek vodi na Nou Camp!
Foto - EPA

Gianluca Di Marzio se oglasio

'Doktor' za transfere objasnio situaciju oko Pjanića: Samo ga jedan čovjek vodi na Nou Camp!

Midhat Šljivak

Ugledni katalonski list Sport danas je objavio informaciju kako su Barcelona i Juventus dogovorili razmjenu fudbalera.

Prema njihovim informacijama Barca i Juve su pristali na razmjenu Miralem Pjanić i Mattia De Sciglio za Nelsona Semeda, a Bianconeri bi ovom dogovoru dodali i 25 miliona eura.

Oni su ovaj posao označili kao zaključen i najavili su kako će sve biti zvanično 'u narednim satima', no iz Italije su ubrzo stigli demanti.

Prvo je poznati novinar Romeo Agresti objavio da se još uvijek pregovara oko transfera, a sada se oglasio i najpoznatiji transfer mag u svijetu fudbala Gianluca Di Marzio.

Ugledni italijanski novinar koji rijetko griješi kada su transferi u pitanju ima informaciju kako samo jedan čovjek vodi Pjanića na Nou Camp. To je brazilski veznjak Arthur.

Ovaj 23-godišnjak velika je želja Juventusa u ovoj razmjeni. Međutim, Arthur ne pristaje da napusti redove katalonskog velikana i on je kočnica koja zaustavlja kompletne pregovore.

Di Marzio je donio podatak iz kluba u kojem se tvrdi da Bianconeri ne žele okončati posao ako Arthur nije uključen u dogovor i da drugi fudbaleri ne dolaze u obzir.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To znači da posao vjerovatno neće biti sklopljen ako Brazilac nekim čudom ne pristane na odlazak u Italiju, pa se s druge strane otvaraju mogućnosti pregovora s PSG-om i Chelseajem koji također žele bh. veznjaka.

Pregovori dakle još uvijek traju i vidjet ćemo gdje će Pjanić igrati naredne sezone. Izvjesno je da to neće biti Juventus, ali ni italijanska Serija A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Koliko taj Semedo vrijedi onda..pa ovi daju 2 igraca vrijedna bar 80 miliona, a dobijaju 25 + njega.. Pjanic moze uspjeti u Barsi, ako se trener promijeni, dodje neko ko voli brzi protok lopte, sjedice na klupi..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi