Barcelona se prisjetila maestralnog gola Ronaldinha protiv Milana

Posljednji čarobnjak

Barcelona se prisjetila maestralnog gola Ronaldinha protiv Milana

E. Čaušević

Ronaldinho je sigurno jedan od najboljih fudbalera svijeta koji se pojavio u prethodnih dvadesetak godina.

Brazilac je svojim igrama u PSG-u privukao interes mnogih klubova, ali odlazak u Barcelonu bio je pun pogodak. S katalonskim klubom osvojio je sve što je mogao, te je nakon 14 godina čekanja uspio da im donese titulu Lige prvaka.

U sezoni 2004/05. Ronaldinho je zaista briljirao i zasluženo je dobio titulu najboljeg igrača svijeta. Međutim, mnogi vjeruju da je fudbalu mogao dati još mnogo toga, ali očito da više nije imao izazova jer je na klupskom i reprezentativnom nivou osvojio sve što je mogao.

Barcelona se danas prisjetila čarobnjaka i njegovog gola protiv Milana iz utakmice Lige prvaka 2004. godine kada je Barcelona slavila sa 2:1 sjajnim pogotkom Ronaldinha.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Poslao Nestu po zvake, zabio jednom od najboljih golmana svijeta u to vrijeme. Sta drugo reci, kapa dole majstore...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi