Igrači Barcelone napravili haos u svlačionici Slavije i ostavili veliki nered

Razočarali domaćine

Igrači Barcelone napravili haos u svlačionici Slavije i ostavili veliki nered

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su uz dosta muke savladali Slaviju u Pragu sa 2:1 u meču 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Slavia je odigrala odličan meč i pravo je iznenađenje kako nisu uspjeli da osvoje barem jedan bod. No, Barcu je sreća pratila u ovoj utakmici, te je Blaugrana s tri boda napustila Prag.

Međutim, kako nisu blistali na terenu tako nisu blistali ni u svlačionici. Slavia je objavila da su igrači Barcelone ostavili veliki nered u njihovoj svlačionici što je za njih bilo veliko iznenađenje.

Oni su očekivali da će zateći svlačionicu barem koliko-toliko urednu, ali su se šokirali kada su vidjeli u kakvom je haosu. Fotografija u ovom slučaju govori više od hiljadu riječi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Katalonski cigani sta ocekivati... ha ja
8 5
Dobojlija
Japanci su najkulturniji narod na svijetu ,izgube a pociste svlacionicu ,isto tako I njihovi navijaci pociste I tribine od smeca ,toliko o evropskoj"kulturi".
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi