Igrači Barcelone nemaju povjerenja u Setiena i žele njegov odlazak: Nije čovjek za veliki klub

Burno je u katalonskom velikanu

Igrači Barcelone nemaju povjerenja u Setiena i žele njegov odlazak: Nije čovjek za veliki klub

Midhat Šljivak

Igrači Barcelone ne žele Quiquea Setiena na mjestu trenera.

Iskusni stručnjak zamijenio je Ernesta Valverdea prije samo dva mjeseca na klupi aktuelnog prvaka Španije, ali igra Barcelone je i dalje poprilično 'tanka' i nije donio nikakve radikalne promjene.

Katalonski radio tvrdi da su igrači Barcelone protiv trenera Setiena i smatraju da on nije dorastao da bude trener kluba kakav je Barcelona i žele njegov odlazak.

Navodno, često se među igračima katalonskog kluba može čuti kako Setien i ekipa ne znaju šta rade i da nemaju pravo znanje za vođenje tima i oni bi rado vidjeli leđa Setienu i ekipi.

Setien nije donio previše dobra od dolaska. Klub je izgubio veliki derbi protiv Real Madrida i to im je treći poraz u šest gostovanja od preuzimanja ekipe od strane ovog trenera.

Također, ispao je iz Kupa Kralja, a nije ekipa blistala ni u Ligi prvaka protiv Napolija, gdje su izvukli 1:1 na gostovanju i na svom terenu će odlučiti o prolasku dalje.

Igrači više u njega nemaju povjerenje, a problem predstavlja i pomoćnik Eder Sarabia koji često urla na igrače na treninzima i to se velikim zvijezdama nimalo ne sviđa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da Setiena nećemo previše dugo gledati na klupi Barcelone jer ipak je svlačionica ona čiji se glas sluša u rukovodstvu kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Ne pase im niko jer hoce da vode sami sebe. Razmazene zvijezde
5 0
Vienner
Samo ih treba ostro po vojnom rezimu i igrali bi oni.Da ih je pripitomio ko ovce i krave koje ima bolji bi bili.Sentien uzo si lovu za 2 mjeseca kupi koza ovaca i na Vlasic bujrum
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi