Ter Stegen ostaje u Barci do 2025. godine?

Nijemac bi trebao potpisati novi ugovor

Ter Stegen ostaje u Barci do 2025. godine?

Golman Barcelone Marc-Andre ter Stegen trebao bi uskoro potpisati novi ugovor, prenosi ESPN. 

Ter Stegen je u redove katalonskog tima došao na ljeto 2014. godine i od tada je itekako opravdao 12 miliona uloženih eura jer se trenutno radi o jednom od najboljih svjetskih golmana.

Njemu aktuelni ugovor s Kataloncima ističe na ljeto 2022., a u Barci ne žele ništa da riskiraju pa će mu ponuditi novi koji bi ga vezao za Camp Nou do 2025.

Time bi postao fudbaler s najdužim ugovorom u klubu jer bi imao duže ugovore i od De Jonga te Griezmannja koji su u klub došli prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nijemac je s Barcom u posljednjih pet i pol godina osvojio četiri La Lige, četiri Kupa Kralja te jednu Ligu šampiona.

Prethodno je branio za Borussiju Monchengladbach.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi