Igrači Bayerna mrze Kovačeve metode, čak ih i ismijavaju
Vožnja biciklom je obavezna, ali igrače Bayerna to jako nervira, pa su čak u šali dobacivali: "Je li se to spremamo za Tour de France?"

Bavarci su u problemima

Igrači Bayerna mrze Kovačeve metode, čak ih i ismijavaju

E. Škorić

Mnogo toga zvijezde Bayerna zamjere Niki Kovaču, ali u nekim stvarima i pretjeruju.

Nije baš idealna atmosfera u svlačionici njemačkog giganta, a shodno tome i rezultati nisu najbolji. Kriza je evidentna, no rukovodstvo Bavaraca radi na tome da detektuje krivce i da možda počisti sve ono što truje zdravu atmosferu.

Bild pokušava razoktriti detalje iz svlačionice Bayerna, pa su naišli na inforamacije koje kažu kako su Bayernove zvijezde zapravo protiv vožnje biciklom.

Kovač je pod obavezno stavio da se vozi bicikl od 20 do 30 minuta poslije utakmica, kao i za vrijeme treninga, smatrajući da to pomaže brzom oporavku, ali ovakav tretman ne dopada se njegovoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Pripremamo se za Tour de France", navodno je jedno od ciničnih pitanja koje kruže u Bayernu i s kojim se očigledno sprda način rada hrvatskog stručnjaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije