7

Komentari (7)

Tz_Niko75
Glupost od Flicka. Koristi Javnost da protjera Hasana a on zna da je vec odavno na klupi njemacke selekcije i to mu je bio cilj. Ovako samo steti Bayernu, jer je Brazzo = Bayern! Ob predstavlja politiku Bayerna.
user601
odavno znamo sta misli trener,a sad i igraci i navijaci...medjutim od uprave bayerna se niko ne oglasava !!!! cak nista ni od Hasana u vezi tog "sukoba"...jos mi nije jasno ako je trener imao problema zasto nije razgovarao sa upravom (ili mozda jeste,a mi ne znamo ) nego samo optuzuje hasana ...medjutim hasan suti,suti rummenige,suti khan,a jos se nije oglasio i najveci i najjaci medju njima hoenes koji ipak jos uvijek drzi konce u Bayernu i koji je hasanov drugi otac bukvalno receno....bice tu jos luka i pera izgleda....
Sloboda
Flick će morati platiti Bayernu odštetu ako bude zelio prekinuti ugovor prije isteka pa bujrum...
Tz_Niko75
Ne. Ako je sam zatrazio raskid ugovora nema nista. Cak Bayern moze traziti odstetu od nekog kluba za Flicka. Bizarno, izgleda da je ovaj Flick malkice poglup.
Bordoakapitar
Zivjela kladionica!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.