Igrači FK Željezničar od sutra na odmoru, bit će igračkih promjena

Slijedi kraća pauza

Igrači FK Željezničar od sutra na odmoru, bit će igračkih promjena

M. Šljivak

Igrači i stručni štab FK Željezničar od sutra će na odmor.

Izabranici Amara Osima trenirat će još danas i sutra nakon čega će otići na dvosedmičnu pauzu, a po povratku slijede pripreme za novu sezonu, koja počinje 1. augusta.

Igračkih promjena u sastavu Plavih s Grbavice će biti. Antonio Pavić je već napustio klub, ugovori ističu Kemalu Osmankoviću i Sinanu Ramoviću i vidjet ćemo hoće li neko od njih i u narendoj sezoni nositi plavi dres.

Također, sasvim je realno da klub napusti i hrvatski napadač Ivan Lendrić. Na njegovo mjesto bi trebao doći doskorašnji fudbaler Radnika iz Bijeljine Mahir Karić.

Dres Željezničara od naredne sezone nosit će i Ante Blažević. On već neko vrijeme trenira s klubom nakon što je završena trakavica oko transfera iz zeničkog Čelika i sada će biti u potpunosti na raspolaganju stručnom štabu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pojačanje će tim Amara Osima u narednoj sezoni imati i u nigerijskom fudbaleru Goodnessu Ajayiju. S njim je sve dogovoreno i 25-godišnji krilni napadač će u narednoj sezoni nositi dres Željezničara.

Osim će tražiti pojačanja i na pozicijama za koje bude smatrao da su deficitarna i do početka nove sezone bi Plavi trebali dobiti još nekoliko pojačanja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Sretno plavi, imamo sve, svoj stadion, plate legle juce, jos samo da imamo normalan savez gdje bi nam bio kraj, jednom Željo uvijek Željo
14 6
Asam85
Da li ovi kitari stvarno navijaju za FK Sarajevo. Ne mogu se oteti dojmu da ih je uvijek više na objavama o gigantu iz Zvorničke.
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi