18

Komentari (18)

bistrik87
Kako cete i kada cete podjelit plate
SarajevoFC
Savez završio tribinu, uštedilo se, ali u međuvremenu otišlo na sudije i opet kokuzluk zavlada, jbg.
Nox1111
Kakav savaz, da se oni cekaju da urade nesto grbavica nikad ne bi bila ovako sredjena
Austinpowers
Dino69
Mislim da Karic nije igrac za Zelju,volio bih da grijesim ali nama treba neko ko ce zabijat golove a ne poluspic koji asistira
Asam85
Da li ovi kitari stvarno navijaju za FK Sarajevo. Ne mogu se oteti dojmu da ih je uvijek više na objavama o gigantu iz Zvorničke.
nedoni46
Sta ima giganti
Paradajz
Čuj Željezničar zadnji put osvojio titulu kad je Lutvo bio štene
BlueBoys
Jos jedan CoviDiot sa dalekog istoka konta da je duhovit. Bjezi u rupu Osmico sa lavora.
papagaj
Sretno plavi, imamo sve, svoj stadion, plate legle juce, jos samo da imamo normalan savez gdje bi nam bio kraj, jednom Željo uvijek Željo
hzsg
Sretno plavi, uz podršku NS BiH, sudijske organizacije u novoj takmicarskoj sezoni 2020/2021 godine, kada slavimo 100 godina postojanja, red bi bio da i mi osvojimo neki trofej, BAREM IMAMO NIJET.
Asam85
Podršku NS ne očekujemo, oni su naklonjeni koni iz lavora, ako ti to do sada nije bilo jasno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.