Igrači Napolija i Sociedada stali s igrom kada su čuli rezultat iz Rijeke

Oba tma prošla dalje

Igrači Napolija i Sociedada stali s igrom kada su čuli rezultat iz Rijeke

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija i Real Sociedada večeras su remizirali (1:1) u posljednjem meču grupne faze Evropske lige.

Ovaj rezultat je Napoliju osigurao prvo mjesto u grupi, dok kao drugoplasirani u šesnaestinu finala ide Sociedad. Španci su osluškivali rezultat iz Rijeke jer je AZ u slučaju pobjede išao dalje, ali na kraju je hrvatski tim slavio sa 2:1.

Sociedad je do izjednačujućeg gola u Napulju stigao u sudijskoj nadoknadi kada je WIllian Jose pogodio i bilo je jasno da će španski klub i na proljeće igrati u ovom takmičenju.

No, zanimljivu scenu vidjeli smo pred sami kraj utakmice. Spiker je rekao rezultat iz Rijeke i da je AZ primio pogodak, a onda su igrači Napolija i Sociedada jednostavno prestali da igraju.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Posljednje tri minute igrači Napolija su se sami dodavali, dok su igrači Sociedada samo statirali na terenu i čekali kraj jer su znali da oba ova tima prolaze dalje.

Top Komentari

user1605368976
Bravo za Luku Menalo .Ovaj fudbaler zaslužuje poziv svaki put u reprezentaciju, a oni pozivaju neke anonimuse. .
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi