10

Komentari (10)

Baboisback
Haha.....Giroud??? Kako mozes ikako poresiti njih dvojicu. Dzeko jedan od najboljih napadaca u zadnjih 15 gpdina,a Giroud prosjecan napadac.
King_Kenny
...sreca pa prosle sezone sa Lukakuom osvojise LP hahahahahahahahahah.
Odakle ste kopirali ovaj clanak? Zanima me ko je novinar, danguba koji je pravio intervju o Interu sa "bivsim clanom Intera koji nikad nije nastupio za klub" i kako je isti "novinar" izveo zakljucak da se broji njegovo misljenje o Interu a da nije ni zaigrao za njeg?
Profesor9
Nikad nije nastupio i on nešto komentariše
Jasminn
Nek je Damiani pravio razliku.
amer8
DoGroba
Da li je ovaj čovjek uopšte pratio Inter u ligi prvaka prethodnih godina? Šta je to Inter uradio sa Lukakuom i ligi prvaka?
King_Kenny
@DoGroba ...kako nije?...u zadnje 3 sezone 2 puta uspjeli uzeti 3. mjesto u grupi...to je veliki uspjeh...imaju i jedno 4. mjesto u grupi...sve su to odlicni rezultati za koje je najzasluzniji Lukaku.
santakuruz
Cuj osjetiti u Ligi prvaka. Pa Inter je prosle godine bio zadnji u grupi a imali su Lukakua i Hakimija. Ja garantujem da ce bez Lukakua ove godine napraviti bolji rezultat u Ligi prvaka
MethodMan
Prvo nikad cuo za ovog Šabana sto znaci da nije kompetentan, drugo Dzeko više golova ima od Lukakua u ligi petice, treće Dzeko više asistencija nego Gioud golova
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti