Igrači PSG-a tokom cijele sezone ismijavali protivnike, a onda je sve došlo na naplatu

Karma je...

Igrači PSG-a tokom cijele sezone ismijavali protivnike, a onda je sve došlo na naplatu

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a poraženi su u finalu Lige prvaka od Bayerna (1:0) iako su vjerovali da konačno mogu po prvi put postati prvaci Evrope.

PSG i Bayern odigrali su zaista fantastičan meč u Lisabonu, a na kraju su slavili Bavarci koji su golom Comana stigli do svog šestog naslova u Ligi prvaka. Za igrače PSG-a ovo je bio bolan poraz, te nisu mogli sakriti svoje suze nakon utakmice.

Međutim, mnogi smatraju da ih je stigla karma zbog svojih poteza tokom ove sezone Lige prvaka. Parižanima nije bilo strano da ismijavaju svoje protivnike nakon utakmica, a sada su sve to skupo platili.

Sve je počelo još u osmini finala kada je PSG izbacio Borussiju Dortmund. Nakon pobjede u Parizu ismijavali su Erlinga Haalanda imitirajući njegovu proslavu gola.

Image

Nakon toga odlučili su da provociraju i Atalantu. PSG je italijanski klub na jedvite jade izbacio u četvrtfinalu preokretom i pobjedom od 2:1. Junak je bio Choupo-Moting koji je zabio jedini gol. Nakon meča PSG je ismijavao Atalantu na Twitteru objavom fotografije svog napadača uz opis "Plešite kao Choupo" aludirajući na ples Papua Gomeza.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I pred finalni okršaj nisu mogli bez provokacija, a ovaj put u centru pažnje bio je Neymar. Neymar je pozirao s čašom Red Bulla uz opis "Tata je u finalu", a to se nije svidjelo navijačima Bayerna. No, samo nekoliko dana kasnije sve ove provokacije došle su na naplatu.

Top Komentari

red devil mo
Evo da malo i ja vas podbadam: "Nakon toga odlučili su da provociraju i Atalantu. PSG je italijanski klub na jedvite jade izbacio u četvrtfinalu preokretom i pobjedom od 2:1. Junak je bio Choupo-Moting koji je zabio jedini gol. "
6 0
green_dragon
obicni PLASTICNI klub....nikad nece ni osvojiti LP
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi