Igrači Real Madrida se smijali Simeoneu kako vodi utakmicu

Pokazali manjak poštovanja

Igrači Real Madrida se smijali Simeoneu kako vodi utakmicu

A. Čaušević

U drugom ovosezonskom madridskom derbiju Real Madrid je s minimalnih 1:0 pobijedio Atletico Madrid. Gol odluke je postigao Karim Benzema. 

Tokom na stadionu Santiago Bernabeu jedna od kamera je pratila Diega Simeonea. Argentinac je utakmicu doživio kao veoma napetu te je susret vodio u svom prepoznatljivom stilu.

Dvojica igrača Real, Militao i Marcelo, se nisu uspjeli sudržati te su se smijali Simeonu kako vodi utakmicu, prvenstveno zbog njegovih gestikulacija i načina na koji doživljava svaku akciju.

U jednom trenutku se može vidijeti kako Militao s osmijehom na licu govori Marcelu da će dati loptu argentinskom stručnjaku i reći mu da ide igrati. Poslije im se pridružio i rezervni golman Areola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Simeonue u posljednje vrijeme ne ide kako planira. Jorgandžije su se već oprostile od Kupa Kralja, za Realom u prvenstvu kasne 13 bodova. Jedini spas bi mogla biti Liga prvaka, a rival u osmini finala je najteži mogući - Liverpool.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije