"To je sramota za pojedine igrače i njihove porodice, nismo tu da nas pljačkaju"

Već dogovoreni transfer na kraju propao

"To je sramota za pojedine igrače i njihove porodice, nismo tu da nas pljačkaju"

A. Čaušević

Zimski prijelazni rok u najjačim ligama svijeta je završen, a neki igrači nisu uspjeli promijeniti sredinu iako su to planirali. 

Edinson Cavani je već viđen kao novi igrač Atletico Madrida, ali Jorgnadžije nisu uspjele postići dogovor s PSG-om pa na kraju transfer nije dogovoren.

Ipak, čini se da je ovaj posao imao i pozadinu o čemu je nakon poraza od Reala govorio predsjednik madridskog kluba, Enrique Cerezo.

"Situacija vezana za Cavanija je sramota za pojedine igrače sa njihovim predstavnicima i porodicama. Nismo ovdje da nas pljačkaju", poručio je Cerezo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cavanijevi agenti su očigledno htjeli izvući što je moguće više novca prilikom prelaska sjajnog Urugvajca u Atletico, ali Jorgnadžije evidentno nisu pristale na to.

Top Komentari

Mele
Koji ce klinac svim poznatim licnostima u svijetu menadzer, da zarade sto vise love i to svi skupa. zato...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije