Karim Benzema unio pometnju objavom na Twitteru: "Budite spremni..."

Napadač Real Madrida u centru pažnje

Karim Benzema unio pometnju objavom na Twitteru: "Budite spremni..."

E. Čaušević

Napadač Real Madrida, Karim Benzema, jučer je iznenadio sve objavom da sprema nešto novo.

Naime, Benzema je odlučio da posveti više pažnje društvenim mrežama, te je kreirao svoj zvanični YouTube kanal na kojem će objavljivati priče iz svog svakodnevnog života.

Benzema će tako biti prvi fudbaler koji neće toliko kriti svoj privatni život, te će objavljivati videa koji nemaju baš mnogo veze sa fudbalom.

Ovo je iznenadilo mnoge s obzirom da je on član Real Madrida, te nije baš jasno kako su Kraljevi pristali na sve to. Benzema je sinoć objavio na Twitteru da je YouTube kanal aktiviran, te da javnost očekuje dosta iznenađenja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi