Igrači Sarajeva proslavili titulu prvaka BiH

U Butmiru "pao" i Čelik

Igrači Sarajeva proslavili titulu prvaka BiH

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Kadeti Sarajeva danas su na domaćem terenu s 4:1 savladali Čelik u pretposljednjem 32. kolo Premijer omladinske lige BiH za kadete.

Igrači bordo tima su se u stilu oprostili od domaćeg terena za ovu sezonu visokom pobjedom nad Čelikom. Sarajevo je povelo u 37. minuti utakmice kada je Ermin Kadrić pogodio iz penala. Početkom drugog dijela isti igrač je udvostručio prednost.

U 56. minuti na scenu je stupio Haris Konjalić koji je povisio na 3:0, dok je četvrti gol za Sarajevo postigao Ammar Đuderija u 62. minuti. Konačnih 4:1 postavljeno je u finišu meča, a počasni gol za goste postigao je Isaković.

Sarajevo je davno osiguralo titulu prvaka u kadetskoj kategoriji i trenutno ima 74 boda, dok je Čelik na desetom mjestu sa 28 bodova. Nakon meča igrači Sarajeva su dobili medalje i pehar.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Premijer omladinska liga BiH za kadete, 32. kolo:

Sarajevo - Čelik 4:1

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti