Teška povreda velike nade FK Sarajevo
Foto: NFSBiH

Armin Šarić nastradao na utakmici Premijer omladinske lige

Teška povreda velike nade FK Sarajevo

Omladinski pogon FK Sarajevo ovih dana ima puno razloga za veselje. Nakon juniora, danas su kadeti i pioniri kluba sa Koševa potvrdili titule prvaka države.

Ipak, slavljeničko raspoloženje na Koševu svakako su pokvarile vijesti o teškoj povredi mladog Armina Šarića.

Kadeti Sarajeva su danas potvrdili titulu prvaka BiH. Ipak, prije nego što su došli do svog cilja i titule ostali su bez sjajnog ofanzivnog veznjaka i velike nade kluba. Naime, Sarajevo je u nedjelju gostovalo kod Mladosti u utakmici 31. kola, a mladi Armin Šarić je morao napustiti igru već početkom susreta zbog povrede.

Sada su pristigle vijesti da je ovaj 17-godišnjak, inače i kadetski repreznativac BiH, zadobio puknuće meniskusa i križnih ligamenata, te mu slijedi dugotrajna pauza. Nadajmo se da će njegov oporavak biti uspješan, te da će ovaj talentovani mladić uskoro nastaviti svoju karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi