Igrači Sloge spremni za duel s Metallegheom

SportSport.ba na treningu

Igrači Sloge spremni za duel s Metallegheom

Emir Dindić

Fudbaleri Sloge pod vodstvom Darka Vojvodića odrađuju posljednje pripreme pred nedjeljni susret sa ekipom Metalleghe BSI.

Na današnjem treningu održanom u Simin Hanu radilo se na posljednjem uigravanju taktičko-tehničkih zamisli pred start nove sezone. Među igračima je vladala odlična atmosfera i optimizam uoči utakmice sa doskorašnjim premijerligašem, protiv koga, kako sami kažu, samo pobjeda dolazi u obzir. 

Za ovaj susret šef stručnog štaba Sloge Darko Vojvodić će na raspolaganju imati sve fudbalere. Utakmica se, podsjećamo, igra u nedjelju u 17:30 sati. 

Fotografije sa treninga možete pogledati u našoj galeriji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi