Igrači Ville htjeli da tuku Vardyja

Dosta tenzija pred kraj meča

Igrači Ville htjeli da tuku Vardyja

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera večeras su remizirali na gostujućem terenu protiv Aston Ville (1:1) u okviru 22. kola engleske Premier lige.

Leicester je večeras osvojio bod na gostovanju kod Aston Ville iako su većinu utakmice imali minimalnu prednost. Gosti su poveli u 28. minuti preko Okazakija, a pet minuta kasnije nisu iskoristili penal koji je promašio Mahrez. Villa je to kaznila u 75. minuti kada je na 1:1 izjednačio Gestede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ovu utakmicu obilježio je sukob igrača domaće ekipe sa napadačem Leicestera Jamieom Vardyjem. Naime, Vardyja je odgurno jedan od igrača Ville što mu se nije svidjelo i brzo je uzvratio. Srećom, sudija je uspio na vrijeme spriječiti veći incident na terenu.


Jamie Vardy u okrsaju s fudbalerima Aston Ville by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi