Ranieri: Možda smo mali, ali nam niko ne može oduzeti snove

Trener Leicestera

Ranieri: Možda smo mali, ali nam niko ne može oduzeti snove

Ekipu Leicestera sutra očekuje gostovanja u Birminghamu, gdje će drugoplasirani tim prvenstva odmjeriti snage sa Aston Villom.

Leicester niko nije vidio u vrhu nakon 21 kola, a oni se nalaze na drugom mjestu sa istim brojem bodova kao prvoplasirani Arsenal (43).

"Mi smo mali tim koji nema velika imena i još uvijek nas svi gledaju tako. Da je umjesto nas na tabeli neki drugi, veliki tim, svi bi ga vidjeli kao jednog od glavnih konkurenata za titulu, a ovako je drugačije. Možda je tako i bolje", rekao je Ranieri, koji je dodao:

"Našim navijačima niko ne može oduzeti snove. Svi se nadamo da ćemo napraviti senzaciju, ali znamo da je do kraja sezone još mnogo utakmica".

Italijanski stručnjak je potom najavio sljedeću utakmicu svog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Idemo u goste Aston Villi, gdje će sigurno biti teško. Bit će teško, dobili su prethodni meč nakon mnogo vremena i to je za njih pozitivni šok. Imaju novog vlasnika i ići će na sve ili ništa, jer žele ostati u ligi. Ipak, imamo i mi svoje adute, pa ćemo vidjeti", zaključio je Claudio Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije