Igrači Želje izašli na zagrijavanje i otišli pred južnu tribinu, a onda je nastala scena za pamćenje

Grbavica puna kao šibica

Igrači Želje izašli na zagrijavanje i otišli pred južnu tribinu, a onda je nastala scena za pamćenje

Endin Čaušević

Da će Željezničar večeras imati ogromnu podršku protiv Dinama najbolje pokazuju scene s prepune Grbavice iako je do početka utakmice ostalo još više od pola sata.

Interes navijača sarajevskog kluba za večerašnju utakmicu bio je zaista nevjerovatan, a ulaznice za meč protiv Dinama su rasprodane još prije par dana.

Dva sata pred početak utakmice ulice oko stadiona Grbavica bile su obojene u plavo, a navijači Plavih su pjesmom počeli zagrijavanje za večerašnji meč.

Iako je do početka meča ostalo još više od pola sata tribine stadiona Grbavica već sada su popunjene do posljednjeg mjesta.

To je jasan pokazatelj kakvu prednost će imati Željo i da će popularni Manijaci ponovo biti 12. igrač ovog tima, a pjesma je zagrmila s juga kada su igrači domaćeg tima izašli na zagrijavanje, dok su gosti dobili žestoke zvižduke.

Također, navijači Željezničara spremili su i posebnu koreografiju koju će izvesti na samom početku večerašnje utakmice protiv Dinama.

Oglasi

Već su poznati i sastavi za okršaj Željezničara i Dinama.

Željezničar: Mulalić, Galić, Kosorić, Cocalić, Jašarević, Mekić, Rustemović, Štilić, Amoah, Drljo, Krpić.

Dinamo: Lapoukhov, Begunov, Shvetsov, Sachivko, Orinho, Rylach, Selyava, Bykov, Bakhar, Mozorov, Bakić.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Glavni sudija večerašnje utakmice će biti Evangelos Manouchos iz Grčke, a pomoćnici su mu sunarodnjaci Tygon Petropoulos i Konstantinos Nikolaidis. Četvrti sudija je Anastasios Papapetrou također iz Grčke.

Podsjećamo, revanš utakmica ovih timova će se igrati za sedam dana u Azerbejdžanu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije