Igrači Zrinjskog su itekako znali proslaviti večerašnju pobjedu

Nakon pobjede

Igrači Zrinjskog su itekako znali proslaviti večerašnju pobjedu

S. Grebović

Večeras je Zrinjski na stadionu Pod Bijelim brijegom rezultatom 4:0 slavio protiv Širokog Brijega.

Tim Sergeja Jakirovića je sa dva gola Nemanje Bilbije te jednim Ivana Bašića i Slobodana Jakovljevića slavio u velikom hercegovačkom derbiju.

Domaći su od prve do posljednje minute kontrolisali apsolutno sve na terenu i stigli do zaslužene pobjede.

Plemići su tako vezali treću vezanu pobjedu u svim takmičenjima i šeste u posljednjih sedam mečeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj veliki trijumf igrači domaće ekipe su itekako znali proslaviti, što dokazuje i ova snimka iz njihove svlačionice nakon meča.

[streamable]https://streamable.com/ybej3b?fbclid=IwAR3x8-30yMMgPP-Yj4R1OMPl18m7_3ZnJXZWakkMe5GBB9us5taIUYOJSWk[/streamable]

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Bravo Plemići tako se igra srcem za svoj klub, ove sezone se vidjelo emocije igrača u svakom dodiru, zaista je užitak gledat utakmice. Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
6 0
lalinjo
Bravo momci,samo jako naprijed...igraj do kraja
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi