Igrači Zvijezde u pogonu od 14. januara
Zvijezda će u drugom dijelu sezone pokušati ostvariti što bolji plasman, ali teško da će moći da se umiješa u borbu za plasman u Premijer ligu BiH.

Šansu bi u drugoj polusezoni mogli dobiti mladi igrači

Igrači Zvijezde u pogonu od 14. januara

Esmer Oštraković

Nogometaši gradačačke Zvijezde sa pripremama za drugi dio sezone počet će 14. januara.

U drugom dijelu sezone Gradačačani će pokušati ostvariti što bolji plasman na tabeli, obzirom da su prvi dio sezone završili na jako dobroj četvroj poziciji.

Ipak zaostatak za prvoplasiranim Veležom nakon petnaest odigranih utakmica je jedanaest bodova, te je sasvim sigurno da Zvijezda u drugom dijelu sezone teško da može pomrsiti planove u borbi za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Kako sada stvari stoje, Zvijezda bi šansu mogla dati mladim igračima iz svoje škole, što je u suštini i praksa ove ekipe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naravno za očekivati je da bude i određenih promjena u igračkom kadru ali za informacije o promjenama u rosteru Zvijezde morati ćemo pričekati prozivku te sam početak priprema.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi