Igračima u Engleskoj je hitno potreban odlazak frizeru, a Aubameyang je to najbolje pokazao

Odavno nije imao dužu kosu

Igračima u Engleskoj je hitno potreban odlazak frizeru, a Aubameyang je to najbolje pokazao

E. Čaušević

Fudbal u Evropi se lagano vraća, a narednog mjeseca se očekuje nastavak i engleskog Premiershipa.

Serija A i La Liga su već potvrdili da će se takmičenja nastaviti u junu, a isto se očekuje i u Premiershipu. Klubovi su dogovorili da se sezona nastavi 17. juna zaostalim mečevima, a sada se čeka još samo zvanična potvrda.

Ekipe u Engleskoj već nekoliko sedmica treniraju punom parom i spremaju se za finiš sezone. Samoizolacija je na pojedinim igračima ostavila traga, a najviše zbog toga što ne mogu posjetiti frizera.

U tom problemu nalazi se i napadač Arsenala, Pierre-Emerick Aubameyang, koji je pokazao kako njegova frizura trenutno izgleda, te da mu je hitno potrebna posjeta frizeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fotografija 433.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SakeArsenal2
Ne moraš gazija odmah na ovo komentarisati, kad dođe neka stvar vezana za trofeje komentariši o njima ebem te glupa.
5 2
user1583752673
Kad sam vidio naslov ja mislio kosa mu do koljena ccc
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi