Igraču Lazija poslije utakmice prijetili smrću: "Nisam ovo zaslužio, dao sam sve od sebe"

Rimski tim ponizio SPAL

Igraču Lazija poslije utakmice prijetili smrću: "Nisam ovo zaslužio, dao sam sve od sebe"

Admin Čaušević

Lazio je s 5:1 pobijedio Lazio i nastavio borbu za Scudetto zajedno sa Juventusom i Interom. 

Vrlo dobar nastup za rimski tim imao je Manuel Lazzarri koji se nije upisao u strijelce, ali je upisao dvije asistencije.

Poslije utakmice putem Instagrama brzonogi fudbaler je otkrio kako je dobio prijetnje smrću od navijača SPAL-a čiji je dres nosio sedam godina.

"Prijtnje smrću ne zaslužujem...Za sedam godina sam dao sve, uvijek ću biti zahvalan SPAL-u. Zauvijek. Zbog toga ih nisam zaslužio", poručio je Lazzarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ovaj 26-godišnjak je ljetos iz SPAL-a prešao u Lazio za iznos od 11 miliona eura. Za tim iz Ferrare je skupio ukupno 182 utakmice.

Top Komentari

kolumbo
lazio je pobijedio lazio, cestitke sve, impresivno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi