Igraju Fenerbahče i Bešiktaš, pogodite šta se desilo...
Vjerovali ili ne, prvo isključenje za Pepea nakon skoro pune četiri godine! Možda i prestrogo...

Pepe u glavnoj ulozi

Igraju Fenerbahče i Bešiktaš, pogodite šta se desilo...

Trenutno se na Sukru Saracoglu stadionu u Istanbulu igra revanš meč polufinala turskog Kupa u kojem se sastaju Fenerbahče i Bešiktaš.

Nekoliko minuta prije odlaska na odmor rezultat je i dalje 0:0, ali naravno da uzbuđenja nije nedostajalo. Pogađajte, već smo vidjeli jedan crveni karton i to u 30. minuti, a dobio ga je Pepe.

Portugalac inače važi za jednog od najprgavijih igrača današnjice ali, vjerovali ili ne, za njega je ovo bio prvi crveni karton nakon čak četiri godine!

Posljednji crveni karton je Pepe dobio 16. juna 2014. godine protiv Njemačke na Svjetskom prvenstvu, a večeras se vratio starim navikama.

Istini za volju, sudac Kalkavan je možda i prestrogo isključio Portugalca...

Top Komentari

Turgut
Čusti crveni pravo u zglob djinom
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi