Višća asistent u veoma bitnoj pobjedi Basaksehira protiv Bešiktaša

Turska Super liga

Višća asistent u veoma bitnoj pobjedi Basaksehira protiv Bešiktaša

Basaksehir je danas slavio veoma bitnu pobjedu protiv Bešiktaša sa 1:0 na domaćem terenu u okviru 26. kola turske Super lige. 

Bila je ovo prava derbi utakmica današnjeg programa turske Super lige jer je u pitanju dvoboj dvije ekipe koje se bore za titulu, a na kraju je Basaksehir odnio veoma važnu pobjedu.

Jedini gol na susretu viđen je u 28. minuti kada je Edin Višća proigrao Eliju koji je pogodio za, kasnije će se ispostaviti, pobjedu svog tima. Inače, domaći su meč završili sa igračem manje jer je Caicara dobio crveni karton u 62. minuti, ali to gosti nisu iskoristili kako bi došli barem do boda.

Basaksehir sada ima 53 boda i samo je bod iza Galatasarayja koji je lider na tabeli, dok je Bešiktaš ostao na 3. poziciji sa tri boda manje od današnjeg rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi