Igraju Inter i Milan, a ako treba neko pravilo da znate, ono glasi - nema pravila
Veliki milanski derbi igra se večeras i bez obzira na sve - tradiciju, rostere, formu, ne može niko da kaže unaprijed pobijedit će ovaj ili onaj tim

Veliki derbi

Igraju Inter i Milan, a ako treba neko pravilo da znate, ono glasi - nema pravila

E. Škorić

Pred nama je još jedan veliki derbi, duel Milana i Intera, meč koji se ne smije propustiti.

Nisu svake sezone Milan i Inter najbolji, posljednjih godina su daleko ispod nivoa, ali Derb della Madonnina se ne propušta.

Večeras je Inter formalni domaćin u meču koji se igra od 20:30 sati, ali ovdje nema nikakvih pravila i suludo je tražiti pobjednika na osnovu bolje forme, tradicije ili trenutnog igračkog kadra.

A šta kladionice kažu o svemu? Na stranici MOZZART-a visoke kvote. Inter je blagi favorit, dobra kvota nudi se i na X, što je u derbiju uvijek realna opcija.

Imate i mogućnost da odigrate da će neki tim da dobije u hendikepu (dva razlike), e tek tu su prave kvote... Što se zbroja golova tiče, dobra je kvota na 3+, što nikako nije nerealno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neće sigurno nedostajati uzbuđenja, žutih, pa možda i crvenih kartona, nadamo se i golovima, ali derbi je ovo u kojem stvarno nema pravila i sve što treba je sjesti pred TV i uživati.

Susret Intera i Milana počinje od 20:30 sati. Tabela, rekosmo, ne znači previše, ali vrijedi istaći da su Rososneri 11. sa 12 bodova, dok je Inter treći sa 16 bodova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi