Igrao je protiv mnogih, ali za Scholesa je jedan ispred svih

Izabrao najboljeg

Igrao je protiv mnogih, ali za Scholesa je jedan ispred svih

E. Čaušević

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda, Paul Scholes, u izjevi za engleske medije odlučio je otkriti ime najboljeg igrača protiv kojeg je igrao u svojoj karijeri.

Scholes je imao nevjerovatno bogatu karijeru u kojoj je s Manchester Unitedom osvojio sve što je mogao. Nekadašnji engleski vezni igrač se susreo s mnogim velikanima na fudbalskom terenu, ali je otkrio da je za njega samo jedan ispred svih.

Ranije je Scholes izjavio da je najviše mrzio igrati protiv Ronaldinha jer je znao da će ga on barem jednom "osramotiti" svojim potezima. Iako je igrao protiv gotovo svih najboljih igrača u to vrijeme na kraju je iznenadio engleske novinare kada je rekao ko je za njega najbolji.

"Pa, o Ronaldinhu sam pričao jako puno i skoro sve više da se zna, jednostavno nisam volio igrati protiv njega i to je to. Uh, igrao sam protiv nevjerovatnih fudbalera, ali za mene će uvijek najbolji biti Andres Iniesta. Takvu lakoću i inteligenciju u igri jednog igrača nikada nisam vidio. Jednostavno riječima ne mogu opisati kako me impresionirao. Igrali smo s Barcelonom dva finala i oba smo izgubili, a on je bio jedan od najboljih. Nevjerovatan je", poručio je Scholes.

Top Komentari

struja
Prica i dobija prostor neko ko je bio zaduzen da opstruira fudbalsku igru,ubica fudbala.
5 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi