Bio je najveći na svijetu, osvojio je sve što se može osvojiti, a na utakmice je dolazio metroom!

Sinonim za skromnost

Bio je najveći na svijetu, osvojio je sve što se može osvojiti, a na utakmice je dolazio metroom!

Admin Čaušević

Slava promijeni mnoge, međutim mnogi sportisti ostanu onakvi kakvi su bili cijelog života - skromni i ponizni.

Iker Casillas je dugo godina bio najbolji golman svijeta, u Real Madridu je igrao s najvećim svjetskim zvijezdama, ali svoj način života nikad nije promijenio.

Gostujući u emisiji Movistara legendarni Španac se prisjetio svog dolaska na stadion Santiago Bernabeu.

Dok je bio golobradi dječak na kultni stadion Santiago Bernabeu je dolazio podzenom željeznicom. Dvije decenije kasnije je opisao kako je to izgledalo.

[streamable]https://streamable.com/6fcuws[/streamable]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Casillas je jedan od rijetkih fudbalera u svijet fudbala sa svim trofejima. S Realom je osvojio Ligu prvaka tri puta, dok je sa reprezentacijom Španije bio prvak svijeta i Evrope.

Zbog problema sa srcem 39-godišnjak je prije nekoliko mjeseci okončao karijeru, a nedavno se vratio u Real Madrid i to na funkciju zamjenika direktora fondacije Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Legenda bio i ostao, jedan je Iker.
6 0
user1583752673
Jedan od najboljih svih vremena
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi