Iker Casillas se oglasio na Twitteru zbog Ter Stegena

Pohvala za golmana Barcelone

Iker Casillas se oglasio na Twitteru zbog Ter Stegena

E. Čaušević

Barcelona je sinoć remizirala na gostovanju protiv Borussije Dortmund (0:0) u meču prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Dortmund je sinoć bio dosta bolji protiv Barcelone i imao nekoliko nevjerovatnih prilika, ali je Marc-Andre ter Stegen spasio katalonski klub sigurnog poraza.

Ter Stegen je imao nekoliko fantastičnih odbrana, a izdvaja se trenutak iz drugog poluvremena kada je odbranio penal Reusu. To itekako ide u korist golmanu Barce koji je došao u sukob s Manuelom Neuerom jer je javno rekao da je nezadovoljan što nije prvi golman u reprezentaciji Njemačke.

Golman Barce je svojim odbranama sve oduševio sinoć, a mnogi su poručili da je vrijeme da mu Jurgen Low ukaže šansu na golu Njemačke. Pohvale Ter Stegenu dao je i legendani Iker Casillas koji se oglasio sinoć na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Razina Ter Stegena je večeras senzacionalna", poručio je nekadašnji golman Real Madrida.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

daca
JOJ IZLEČANJA U NOERA I POČETE AKCIJE OD NJEGA ZA JEDINI GOL BAYERNA...I odbrana i zapoceta akcija koja je prethodila golu....
0 4
daca
Vi ste kao pismeni?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi