7

Komentari (7)

barcaforever
Nije ni meni jasno kako je Messi uspio da osvoji, pa najgori igrač Argentine hahaha :))) ništa nije osvojio, nije dao gol niti asistenciju nije imao, u svakom smislu nije zaslužio da bude u top 10 hahaha :))) malo sarkazma ne škodi, igrač je jednostavno predobar i zato imaju ostali pravo biti ljubomorni :))
denimen9
Ove godine je bolji Lamela bio od Messia ali eto haj, nek je on nama ziv i zdrav.
jassony
Na osnovu cega je kepec zasluzio, Benzema i Levatdovski jedino realni sto je bilo
Babuka1
Na osnovi cega Benzema molim te?
user1607499935
Zbog Ronalda je sada Lewandovski uskraćen za zlatnu loptu jer je upravo on nametnuo ovakve kriterije za zlatnu loptu. Ako je Messi nije dobio 2016 zbog 59 golova i 31 asistencije bilo je očekivano da je sada neće dobiti ni Lewa zbog 60 golova i 10-ak asistencija. Jasno je da je Lewandovski žrtva Ronaldovih zlatnih lopti koje je dobijao zbog trofeja iako je Messi po svim statistikama bivao najbolji igrač 2016 i 2017 godine. Morali su je sada dati i Messiju zbog trofeja sa reprezentacijom koji je Argentina osvojila nakon 30 godina. Čak je bio najbolji strijelac, asistent i igrač takmičenja. Bio je strijelac ili asistent u svim utakmicama do finala. A Ronaldo kada je osvojio EURO 2016: nije bio ni najbolji strijelac, ni najbolji asistent, ni najbolji igrač takmicenja, nije bio strijelac ni asistent u 5 od 7 utakmica. Sve golove i asistencije je imao samo protiv Mađarske i Velsa.
19211921
Tacno tako, parametri nagrade nemaju nikakvog smisla
CD84
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.