Milioni i slava mu udarili u glavu: Trener umišljenu zvijezdu zbog grožđa prekrižio iz tima
Foto - Instagram

Moriba se neće vraćati u Leipzig

Milioni i slava mu udarili u glavu: Trener umišljenu zvijezdu zbog grožđa prekrižio iz tima

Midhat Šljivak

Talentovani veznjak Ilaix Moriba izazvao je pravi haos prošle godine kada je odbio potpisati novi ugovor s Barcelonom.

Ovaj 19-godišnjak tada je bio u tinejdžerskom zanosu nakon nekoliko odigranih utakmica za prvi tim i od katalonskog kluba je tražio milionski ugovor kako bi ostao na Camp Nou.

Barcelona mu to nije željela dati. Prvo je suspendovan, a zatim je i prodat RB Leipzigu gdje je dobio novac, ali je ostao bez minutaže i potom je uslijedila posudba u Valenciju.

Trener RB Leipziga Domenico Tedesco ga ne želi u svom timu naredne sezone. Smatra ga nezrelim klincem, a Moribi je presudilo grožđe koje je tražio da mu se donese.

"Bio je na masaži i natjerao je fizioterapeute da mu donesu grožđe tokom masaže", piše ugledni list Bild i navodi da je zbog takvog ponašanja Tedesco već prekrižio Moribu i na njegove usluge trener njemačkog kluba u narednoj sezoni neće računati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Moribi je očigledno slava udarila u glavu i misli da je veća zvijezda od istinskih zvijezda, a realno nije ni blizu takvog statusa.

Top Komentari

Dzematlija
Kako je glup lik. Za**** u Barci gdje su ga htjeli, pa ode u Leipzig odakle ga otjeraju. U Barci razocarani, sigurno ga nece vratiti. Ko ce trpit mamlaza, ne znam kakav talenat da si.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi