6

Komentari (6)

2323
Koja sprda.ina od PL ..nema licencu a kao vodi Krupu..samo da tatin sin bude i da se pise..Glavni u selu...tako to ide....
Sarbit2019
Moj Vladimire to je nekada bilo davno da je iznenađenje pobjediti Želju ima tome več evo 9 godina,kako Želju Tukne ko stigne.Mlad si ti tek su ti 22 godine još ces ti proslaviti pobjeda protiv NK Željeznicara.
frkt
Nabij taj sebi Nk u guz i sanjaj ga!
Sarbit2019
Pa bili ste NK bio vam je u guzici sad ste FK a opet ste u guzici.Tako da ga prvo trebas ti sam izvaditi iz guzice.
frkt
Za tebe mogu biti onaj sto ce ti ga davati, a ti primati mangupe. Te pitarske komplekse ostavi sa strane
Sarbit2019
Idi ti pajki zimski san štrunfeta kao svake godine sta ces ovdje nema para nema pojacanja nema titule evo vec desetljece prođe a ti ga vec prima tako da ti nemozes davati samo ga primas godinama. slatko pajki zimski san.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti