Ilić: Za naše igrače se interesuju Željo, Zvezda, Dinamo...

Čelnici FK Krupa su bili veoma jasni

Ilić: Za naše igrače se interesuju Željo, Zvezda, Dinamo...

Samir Mlaćo

Na današnjoj prozivci nogometašima Krupe su se obratili i čelnici kluba, te šef stručnog štaba Slobodan Starčević.

Predsjednik kluba Draško Ilić je bio veoma jasan.

"Danas zvanično nastavljamo sa radom za novu sezonu. Igrači su imali dvije sedmice odmora, ali toliko je dozvolila Premijer liga. Pokušaćemo da zadržimo trenutni igraćki kadar. Interesovanja za pojedine igrače postoje, ali Krupa ima jasan stav po tom pitanju. a to je da želimo najbolje za njih. Mi transfere unutar BiH ne smatramo toliko dobrim riješenjem,a pred nama je ozbiljan period truda i mukotrpnog rada", kazao je Ilić.

Ispred Upravnog odbora prisutnima se obratio Dragomir Ilić koji je istakao da Krupa i ove godine zadržava iste ambicije kao i protekle sezone, a to je vrh tabele.

"Smatram da smo promovisali Krupu u najboljem svjetlu prošle sezone. Igrači Krupe nisu jeftini igrači. Interesovanje za pojedine je pokazala Zvezda, Dinamo i Željo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ponosni smo na ono što smo postigli u debitantskoj sezoni. Sada krećemo sa radom. 25.6 putujemo na Zlatibor na pripreme, odigrati ćemo nekoliko utakmica sa timovima iz vrha Super lige Srbije s kojima još uvijek pregovaramo. Željeznicar je imao molbu da igramo sa njima na Kupresu 19.6.", dodao je šef stručnog štaba FK Krupa Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi