Na prozivci FK Krupa petorica novajlija

Redžić opravdano izostao

Na prozivci FK Krupa petorica novajlija

Samir Mlaćo

Sa pripremama za novu sezonu BH Telecom Premijer lige BiH danas su startali i nogometaši Krupe. 

Nakon prozivke obavljen je i prvi trening, a opravdao je izostao samo Ajdin Redžić koji se nalazi sa mladom reprezentacije BiH koja sutra igra kvalifikacijski meč protiv Švicarske.

Kada su nova imena u pitanju danas su se pojavili Nevres Fejzić (NK Metalleghe BSI), Igor Makitan (Kozara), Ognjen Jekić (BSK Banja Luka), Irfan Ajdinović (Olimpik) i Seid Zukić (NK Travnik). Ovi nogometaši bi u narednim danima trebali postati novi članovi Krupe.

Krupu je za sada zvanično napustilo šest nogomeaša. To su: Nemanja Kartal, Uroš Mirković, Ozren Perić, Mladen Ilić, Adel Halilović i Nemanja Damjanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz ovog kluba su već ranije isticali da imaju nekoliko ponuda za igrače pod ugovor, te da je vrlo lako moguće da će neki od njih vjerovatno i napustiti klub, ali ne i pod svaku cijenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije