Član uprave FK Krupa

Ilić: Zvijezda 09 je vjerovatno najlakši protivnik

Krupa će u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Zvijezdom 09 iz Stanišića.

Član uprave FK Krupa Dragomir Ilić izjavio je nakon žrijeba da je zadovoljan što je njegov tim izvukao baš Zvijezdu 09, koju uz sav respekt ipak smatra najslabijom ekipom s kojom se njegov klub mogao sastati.

"Veliki je ovo dan za Krupu, samim tim što se nalazimo ovdje. Jedini smo klub koji ima predstavnike i u polufinalu Kupa za seniore i juniore. Zvijezda je najlošije rangirana od svih protivnika i vrlo vjerovatno da je najlakši protivnik kojeg smo mogli dobiti", rekao je Ilić, te nastavio:

"Neće biti lagano, dobili smo protivnika po mjeri. Radi se o ozbiljnoj ekipi koja želi iskoristiti svaku priliku da se nađe u finalu, kao i mi. Ipak mislim da smo bili miljenici žrijeba jer smo zaobišli Željezničar i Slobodu, a eventualno učešće u finalu Kupa bio bi veliki uspjeh za naš klub".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prvi meč se igra 11. aprila a domaćin će biti Zvijezda 09, dok je revanš 18. aprila u Krupi na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi