Iz Sarajeva poručuju Krupi: Mi smo udarali? Pitajte Hodžića i Mujakića!

Stigao odgovor sa Koševa

Iz Sarajeva poručuju Krupi: Mi smo udarali? Pitajte Hodžića i Mujakića!

Neočekivano mnogo prašine podiglo se nakon utakmice Sarajeva i Krupe, koja je završena pobjedom bordo tima rezultatom 1:0.

Ovaj meč, koji je odigran u izuzetno teškim uslovima za igru, imao je i svoj nastavak, takozvano treće poluvrijeme. Iz Krupe su optužili Sarajevo da su fudbaleri ove ekipe igrali veoma grubo i prljavo posebno u drugom poluvremenu, a o tome su govorili trener Slobodan Starčević i kapiten Aleksandar Vukotić.

Nije se dugo čekalo na odgovor sa Koševa. Na zvaničnoj stranici FK Sarajevo osvanula je poruka za goste iz Krupe, u kojoj stoji napomena da su dvojica fudbalera Sarajeva zadobila povrede baš na ovoj utakmici.

"Igrači Sarajeva se 'udarali'? Igrači Sarajeva bili agresivni? Naravno! Takve ih i očekujemo, jer iz rezultatske krize se ne izlazi bez borbe, korektne borbe. Drugačije se ne može govorit obzirom na svega dva žuta kartona, što je ispod premijerligaškog prosjeka. A, da li su svi akteri utakmice bili korektni, najbolje mogu reći povrijeđeni Dušan Hodžić, ali i naš prvotimac Nihad Mujakić", navodi se na Facebook stranici bordo kluba uz priloženi videozapis.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Samo treba udarat pogotovo ove seljacke klubove!!! Trebalo je Sarajevo bit jos agresvinije tri puta!!! U ovakvoj ligi i na ovakvim terenima fudbalska tehnika neigra veliku ulogu... Dok se stvari nepromjene SAMO UDRI U KOST !!!
19 9
macak_
Ne kontam ovu rečenicu "Igrači Sarajeva se 'udarali'?". Zašto bi igrači Sarajeva udarali sami sebe? Pa ljudi, hajde što niko pismen ne radi u klubovima, al zar ne bi trebali bar novinari da te stvari isprave prije nego što objave?
18 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi